Costs classification in hotel management - Antalová, Renáta
Priblíženie problematiky hotelierstva, teda poskytovania ubytovacích služieb z pohľadu systematizácie vykazovaných nákladov na rôzne účely. Aké možnosti využitie v procese riadenia a rozhodovania má manažment v prípade "rozumného" triedenia nákladov za predpokladu racionálneho vynakladania ekonomických zdrojov.