Growth aspirations and growth determinants of immigrants early stage entrepreneurs - Širec, Karin
Porovanie rozdielov v podnikaní medzi prisťahovalcami a podnikateľmi, ktorí sa narodili v danej krajine. Skúmanie dvoch premenných (determinanty rastu a ašpirácia rastu) v juhovýchodnej a severozápadnej Európe. Výsledky ukazáli, že v severozápadnom regióne sa podnikatelia-prisťahovalci orientujú na nové technológie a poskytovanie nových služieb na rozdiel od pôvodných obyvateľov.