Analýza súčasného stavu autovrakovísk na Slovensku - Pekár, Juraj, 1972-
Likvidácia starých vozidiel v rámci problematiky nebezpečných odpadov. Legislatíva Slovenskej republiky. Súčasný stav likvidácie starých vozidiel v SR.