Structured entities and its presentation according to IFRSs - Hornická, Renáta, 1977-
Príspevok prezentuje a analyzuje vymedzenie štruktúrovaných jednotiek podľa IFRS, uvádza spôsob ich účtovného zobrazenia a prezentuje požiadavky týkajúce sa zverejňovania informácií o kosolidovaných a nekonsolidovaných štruktúrovaných jednotkách podľa IFRS.