Analýza súčasného stavu automobilového priemyslu v EÚ z pohľadu elektromobilov - Šofranková, Beáta
Elektromobilita a elektromobil. Druhy elektromobilov. Komparácia silných a slabých stránok elektromobilu. Súčasný stav v automobilovom priemysle v EÚ. Vývoj objemu produkcie automobilov na svetovom trhu (2015-2016). Analýza nových osobných automobilov podľa typu paliva. Analýza priemernej emisie oxidu uhličitého. Analýza vývoja elektromobilov. Európa - druhý najväčší trh s elektromobilmi v r. 2016.