Too much is never enough: is there a tipping point in marketing communications? - Štrach, Pavel
Marketingová komunikácia sa môže stať pre podnik kontraproduktívna a môže sa negatívne odraziť na hodnotení zákazníckej spokojnosti. Veľkosť alebo nepriamy dopad marketingovej komunikácie nesmie byť zamienaný s jej obsahom a esteticky i eticky primeranou formou.