Ongoing trends in European and Central European chemical distribution - Kajan, Marcel
Pohľad na európsky distribučný trh s chemickými materiálmi, porovnanie a charakteristika distribučných spoločnosti podľa ich špecifických atribútov. Prehľad súčasných trendov a definovanie faktorov ktoré vplývajú na úspešnosť distribučných spoločností. Prístupy vedúce k diferenciácii distribučných spoločností a k zvyšovaniu efektivity ich činností a konkurencieschopnosti.