Kontrastive Analyse der Phraseologismen und Metaphern: französisch - slowakisch - Lapšanský, Ladislav
Stručný prehľad politického systému a hospodárstva Francúzskej republiky. Analýza Le Monde, francúzskeho denníka jedného z najväčších novín v Európe. Zoznam vybraných frazeológií a metafor.