Špekulovať kvôli úverom bude na súdoch ťažšie - Kláseková, Martina
Príprava novely zákona o spotrebiteľských úveroch, ktorá zavádza pre finančníkov pravidlá obozretnosti pri úverovaní. Zapracovanie záverov Európskeho súdneho dvora. Podľa návrhu novely sa počet závažných náležitostí v zmluve o spotrebiteľskom úvere zúži na tretinu. Súd stále bude môcť zrušiť úroky a poplatky.