Vývoj hypotekárneho trhu v jednotlivých krajinách V4 - Rudinská, Helena
Aktuálny vývoj hypotekárnych úverov a s ním súvisiaci vývoj cien nehnuteľností na hypotekárnom trhu v jednotlivých krajinách V4. Analýza ukazovateľov, najviac súvisiacich s hypotekárnymi úvermi, konkrétne to sú: objem hypotekárnych úverov a úrokové sadzby hypotekárnych úverov za obdobie 2012-2016.