Z historie centrální banky Litvy, Lotyšska a Estonska - Kalabis, Zbyněk
Litva, Lotyšsko a Estónsko sú pobaltské krajiny s podobným osudom a podobným vývojom ekonomiky a finančého sektoru. História centrálneho bankovníctva pobaltských krajín.