Fenomén Angela Merkelová - Lehuta, Michal
Parlamentné voľby v Nemecku a víťazstvo kancelárky Angely Merkelovej. Prehra Martina Schulza. Výsledky nemeckých volieb - percentuálne vyjadrenie podľa politických strán. Nacionalisti v parlamente. Fenomén Angela Merkelová. Základné ekonomické ukazovatele Nemecka. Prebytkový rozpočet, nízka nezamestnanosť.