Nemecké voľby tešia Čínu - Pressburg, Adrian Peter
Mandát trojnásobnej kancelárky Angely Merkelovej na zostavenie novej vlády. Návrat Slobodnej strany Nemecka (FDP) na parlamentnú scénu. Nemecko očami Číny. Nádej na otvorenejšie trhové prostredie v Nemecku i v EÚ. Obavy Washingtonu. Rusko dúfa v oteplenie.