Cestovné poistenie: bez neho na dovolenku ani nemyslite
Komerčné poistenie je na cestách nevyhnutnosťou, aj v Európe - európsky zravotný preukaz nepokrýva mnohé položky. V exotických krajinách je cestovné poistenie jedinou možnosťou. Prehľad najčastejších poistných udalostí, ktoré musia slovenské poistné domy likvidovať. V súčasnosti už klienti môžu zmluvu uzavrieť aj online.