Horalky dostávajú širšie krídla - Haluza, Ivan
Historicky najvýznamnejšia investícia jedného z najväčších a najziskovejších slovenských potravinárskych podnikov I.D.C. Holdingu. Rozširovanie výroby cukrovinkárskych produktov v Seredi a Cíferi. Nové výzvy v exporte. Štyri zahraničné obchodné dcérske firmy v Česku, Poľsku, Maďarsku a Rusku. Prispôsobenie produktu trhom v zahraničí.