Automotive poznačil štrajk vo Volkswagene - Kvašňák, Lukáš
Tlak na rast miezd spojený s nedostatkom pracovníkov v automobilovom priemysle. Šesťdňový ostrý štrajk vo Volkswagene v júni tohto roku. Moderné odbory aj v Trnave. Dôležitosť investícií do automatizácie a robotizácie a snaha zvyšovať produktivitu. Cudzinci ako nevyhnutnosť. Trojica automobiliek získava stále nové modely, čo vedie k expanzii u subdodávateľov, ako aj k príchodu nových.