Environmental Aspects of Migration Flows from the CIS into Russia - Pitukhina, Maria
Analýza súčasnej rozvojovej politiky, v ktorej sa tvrdí, že politika rozvoja pomoci a migračná politika sú v súčasnosti veľmi prepojené. Priama a nepriama rozvojová politika. Ruská nepriama pomoc. Hlavné črty ruskej politiky rozvojovej pomoci.