Chémia opäť prekvapila novým rekordným ziskom - Haluza, Ivan
Situácia v chemickom priemysle na Slovensku. Nosné sektory chemického priemyslu. Najväčšie zisky v gumárstve. Rozkolísaná výroba vlákien a liekov. Problémy bývalej hlohoveckej Slovakofarmy. Existenčné problémy ľupčianskej Biotiky. Domáci výrobca syntetických vlákien Nexis Fibers na hrane prežitia. Vybrané ukazovatele chemického a farmaceutického priemyslu.