Právne, účtovné a daňové aspekty zákazkovej výroby u zhotoviteľa - Mateášová, Martina, 1979-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Aspekty vykazovania výnosov zo zákazkovej výroby podľa opatrenia MF SR o postupoch účtovania.