Other capital funds from the perspekctive of accounting and the Commercial Code - Mateášová, Martina, 1979-
V príspevku sa autorka venuje jednej položke vlastného imania, konkrétne ostatným kapitálovým fondom, nakoľko sa o nich vedie zaujímavá odborná diskusia už od roku 1993. V súčasnosti sú ostatné kapitálové fondy upravené len v účtovných predpisoch, kde je upravená len ich tvorba a nie ich použitie. Aplikačná prax neustále signalizuje viaceré nejasnosti ohľadom ich tvorby a rozdeľovania. Očakávané zmeny v Obchodnom zákonníku sťahujúce sa k ostatným kapitálovým fondom.