Equity in a simple company on shares - Máziková, Katarína
Jednoduchá spoločnosť na akcie. Vlastné imanie J.s.a. z pohľadu účtovníctva a rizík, ktoré sú s vlastným imaním tejto obchodnej spoločnosti spojené.