Mezinárodní správní právo: minulost, současnost a perspektívy - Handrlica, Jakub
Vývojové konsekvencie medzinárodného správneho práva. Lorenz von Stein a jeho „Die Verwaltungslehre“. Medzinárodné správne právo ako právo „medzinárodných správnych únií“. Medzinárodné správne právo ako právo „územných noriem“. Náčrt súčasnosti medzinárodného správneho práva. Medzinárodné správne právo ako Európske právo správne.