Selected effects of new and current International guidance on accounting for insurers - Mokošová, Daša, 1979-
Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS. Celosvetový prehľad subjektov, ktorých sa bude týkať IFRS 17. Aplikácia IFRS 4 na účtovanie a vykazovanie poistných zmlúv poisťovateľmi (poisťovňami). Vybrané efekty aplikácie IFRS 17 v porovnaní s IFRS 4.