Jak na syndrom vyhoření? - Švamberk Šauerová, Markéta
Syndróm vyhorenia u pedagógov. Rozhodujúce faktory pri rozvoji syndrómu vyhorenia. Rozvíjanie osobnostných a profesionálnych kompetencií ako prevencia vzniku syndrómu vyhorenia.