European subsidies in the Czech Republic - Müllerová, Libuše
Pojem dotácia. Členenie dotácií, vrátane analýzy dotácií z európskych fondov. Analýza poskytnutých dotácií v Česku v rokoch 2007-2013, aj pred a po.