Získat nové lidi? Nejdříve se zajímejte o ty stávající - Dlasková, Kristýna
Udržať súčasných zamestnancov a získať uchádzačov o prácu pomáha aj samotná značka, do ktorej firmy investujú nemalé financie. Práca pre prestížnu značku zvyšuje motiváciu, angažovanosť a lojálnosť súčasných zamestnancov firmy. Ako budújú svoje značky svetoznáme korporácie či malé rodinné firmy (Ikea Česká republika, Sephora, Deloitte, Ľ Oréal, McDonald`s, Skupina ČEZ, Polstrin).