Silná firemní kultura přiláká talenty - Kramer, Jaroslav
Brett Minchington - jeden z najviditeľnejších svetových expertov na budovanie značky zamestnávateľa. Trendy v budovaní značky zamestnávateľa podľa Bretta. Značka ako biznis. Príbehy, ktoré odlišujú. Personalizácia.