Optimizing the Number of Stops within the Logistic Routes Using the Mathematical Model - Mruškovičová, Juliana
Možnosti využitia matematických modelov v marketingu, konkrétne na optimalizáciu počtu zastávok na distribučných trasách. Návrh prídavných trás a počtu zastávok na každej trase, dĺžky distribučnej cesty a vzdialenosti medzi zastávkami na trase.