Importance of Stakeholder Groups in Pursuit of Sustainable Development of Manufacturing Companies - Gubová, Klaudia, 1986-
V snahe zabezpečiť udržateľnosť nemožno podnik považovať za izolovanú entitu. Podniky, pôsobiace v rôznych odvetviach, musia brať do úvahy špecifiká ich podnikania a klásť dôraz na rozvoj vzťahov príslušných skupín zainteresovaných strán. Kvantitatívny prieskum, štatistické overenie významu a rozvoj vzťahov s inými skupinami zainteresovaných strán s cieľom zabezpečiť konkurencieschopnosť a trvalo udržateľný rozvoj výrobných spoločností.