Význam a výsledky sociálneho partnerstva organizácií tretieho sektora s verejným a súkromným sektorom v období transformácie centrálne plánovaných ekonomík – skúsenosti a perspektívy - Beličková, Kornélia, 1966-
Dimenzie a postavenie tretieho sektora v SR. Funkcie a partnerstvá tretieho sektora. Význam a výsledky sociálneho partnerstva organizácií tretieho sektora navonok aj vo vnútri týchto organizácií.