<The> Preservation of the business property in the context of the commercial code in Slovakia - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza príslušných ustanovení Obchodného zákonníka v jednotlivých typoch účtovných jednotiek v kontexte zachovania majetkovej podstaty. Povinnosti tvorby rezervného príp. nedeliteľného fondu podľa Obchodného zákonníka pre akciovú spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným a družstvo.