Podiel odmien zamestnancov v kontexte príjmovej nerovnosti v USA - Bronček, Juraj
Význam podielu odmien zamestnancov ako indikátora faktorových dôchodkov. Podiel odmien zamestnancov verzus Giniho koeficient na príklade Spojených štátov.