Znalectvo verzus valuácia - Kubica, Milan, 1958-
Znalectvo, jeho podystémy a na neho pôsobiace aspekty. Ohodnocovanie. Expertízna činnosť. Medzinárodné ohodnocovacie štandardy. Súčasná štruktúra medzinárodných ohodnocovacích štandardov. Európske ohodnocovacie štandardy. Súčasná situácia v štandardizácii ohodnocovania nehnuteľností v Európe. Vzťah predpisov pre ohodnocovanie nehnuteľností v SR a medzinárodných oceňovacích štandardov.