Formy pomoci v hmotnej núdzi - Vršanská, Petra
Pojem hmotná núdza. Úloha štátu pri poskytovaní pomoci domácnostiam v hmotnej núdzi. Pomoc sa poskytuje v spolupráci s Ústredím práce, sociálnych vecí a rodiny a jednotlivými úradmi práce. Na základe čoho posudzujú stav domácností.