Analýza počtu aktívnych podnikov na Slovensku v rokoch 2008 – 2014 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza počtu aktívnych podnikov. Vývoj a štruktúra počtu aktívnych podnikov na Slovensku v rokoch 2008 – 2014.