Skúšobná doba - Mintál, Ján
V pracovnej zmluve možno dohodnúť skúšobnú dobu. Trvanie skúšobnej doby, úlohy zamestnanca a zamestnávateľa počas skúšobnej doby. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe.