Vybrané prístupy k riešeniu nezamestnanosti mladých ľudí - Kupka, Tomáš, 1990-
Medzi najväčšie výzvy hospodárskej politiky Slovenskej republiky patrí nielen riešenie otázky nezamestnanosti obyvateľstva, ale aj riešenie dysbalancie medzi dopytom po práci a ponúkanou prácu na pracovnom trhu, prehlbujúcou sa nezamestnanosťou mladých ľudí a vytváranie dlhodobo udržateľných pracovných miest. Vývoj nezamestnanosti mladých v Slovenskej republike.