Transformácia starobného dôchodkového sporenia a výnosnosť jednotlivých dôchodkových fondov - Setnická, Ivana
Starobné dôchodkové sporenie - II. pilier. Zmeny v starobnom dôchodkovom sporení. Faktory vplývajúce na výšku dôchodku v starobnom dôchodkovom sporení. Dôchodkové správcovské spoločnosti a dôchodkové fondy. Porovnanie výnosnosti dôchodkových fondov .