Kvantitatívne metódy a ich využitie pri stanovení relevantného trhu - Tokárová, Mária
Relevantný trh a jeho vymedzenie. Metódy stanovenia relevantného trhu pomocou kvantitatívnych metód. Praktická realizácia SSNIP testu pomocou kvantitatívnych techník.