Investičná pomoc v Slovenskej republike: nástroj na podporu okresov s vysokou nezamestnanosťou? - Balejová, Martina, 1990-
Všeobecný prehľad investičných projektov podporených štátnou pomocou v SR. Formy poskytnutých investičných stimulov v SR (2002-2016). Investičná pomoc z hľadiska podporených regiónov. Komparatívna analýza podpory podľa typov podporených okresov. Komparácia kumulatívnej výšky podpory s ohľadom na mieru nezamestnanosti okresov.