Dohoda o sporných nárokoch - Slaninková, Katarína
Skutková a právna spornosť medzi zamestnávateľom a zamestnancom sa s cieľom vyhnúť sa súdnemu sporu odstraňuje dohodou o sporných nárokoch. Táto sa musí uzavrieť písomne. Vzor dohody. Obsahové náležitosti dohody o sporných nárokoch.