Sociálna bezpečnosť a právo na prácu - Petríková, Lucia
Právo na prácu ako dôležité sociálne právo. Právo na prácu musí byť otvorené pre každého bez akejkoľvek diskriminácie. Sociálna bezpečnosť a princíp nediskriminácie. Súčasný stav systému sociálnej bezpečnosti.