Dôvera v podnikaní je nad zlato - Schick, Marcus
V dobe digitalizácie a globalizácie je pre fimy dôležitá dôvera a osobná komunikácia. Dôvera musí byť nielen vnímaná, ale aj komunikovaná. V podnikateľskom svete je spolupráca oveľa jednoduchšia, ak sa obe strany navzájom poznajú a dôverujú si. Definicía myslenia"out-of-the-box".