Uplatňovanie výdavkového a dlhového pravidla v rámci SGP - Držka, Michal, 1989-
Krízový vývoj a fiškálna konsolidácia v eurozóne. Vývoj deficitu v období 2007-2016 u vybraných štátov eurozóny. Vývoj verejného dlhu v období 2007-2016 u vybraných štátov eurozóny. Matica na základe produkčnej medzery. Výdavkové pravidlo (expenditure benchmark). Nedostatky rámca SGP (Pakt stability a rastu).