Digitální marketing: nejen instáč, fejsíček, jůtůbko a ty ostatní - Benešovská, Michaela
Pojem digitálny marketing. Digitálny marketing ako súbor nástrojov, ktoré sú využívané v prostredí digitálnych technológií, teda hlavne na internete a v komunikačných prostriedkoch. Fázy see, think, do, care pre získanie a udržanie zákazníka. Najčastejšie chyby v súčasnom marketingu.