Krajná pravica - extrémna, radikálna či populistická? - Dudášová, Marianna
Teoretické prístupy ku skúmaniu krajnej pravice. Historický, socioekonomický, politologický a ideologický prístup. Terminológia krajnej pravice. Pravicový extrémizmus a extrémna pravica. Pravicový radikalizmus a radikálna pravica. Pravicový populizmus. Extrémna, radikálna či populistická pravica - úskalia výberu vhodného terminologického aparátu.