Bariéry vo vzdelávaní manažérov v informačno-komunikačných technológiách - Bolek, Vladimír, 1988-
Výsledky prieskumu identifikovaných bariér vo vzdelávaní manažérov a faktorov ich ovplyvňujúcich v oblasti informačnokomunikačných technológií.