Possibilités d'utilisation de nouveaux modèles d'affaires destinés à certaines communautés dans le processus de l'inclusion sociale - Kita, Jaroslav
Sociálne inovácie a sociálne podniky. Sociálne podniky ako príležitosť pre nové obchodné modely. Charakteristika obchodného modelu typu TBLBMC (triple bottom line business model canvas) na príklade občianskeho združenia "CSF - Cuisine sans frontières" (kuchyňa bez hraníc) na ekonomickej, environmentálnej a sociálnej úrovni.