L'impact des transferts d'argent des migrants sur le développement de leurs pays d'origine - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Prehľad súčasného stavu remitencií v Európe. Pozitívne a negatívne vplyvy európskych remitencií na krajiny pôvodu migrantov.