Kam smerujú e-learning a digitálne vzdelávanie?
Aktuálne trendy v oblasti elektronického vzdelávania: mikrovzdelávanie, firemné sociálne siete špecializované na vzdelávanie, zaradenie kurzov povinných zo zákona, virtuálna a modifikovaná realita.